X

Team Willemsen komt met de schrik vrij na zware valpartij in Italië!

Vorig weekend berichten wij u dat team Willemsen zwaar was gecrasht tijdens een trainingsweekend in Italië. Allerlei wilde verhalen deden al snel de ronde over de ernst van de blessures maar Willemsen zelf gaf al na de crash aan een goed gevoel te hebben om er in Lochem bij de eerste ONK op 4 maart weer gewoon te ´staan´.

Na de crash afgelopen zaterdag reed men In allerijl terug naar Nederland alwaar de pijnlijke schouder deze week werd onderzocht. Er was enige vrees dat het schouderblad van Willemsen was gebroken na de harde klap die men had gemaakt toen tijdens het nemen van een schans de mouse uit de voorband liep wat dus resulteerde in een nare klap.
Afgelopen donderdag ging Daniel Willemsen naar kliniek Fractury  te Reusel alwaar men ook constateerde dat het schouderblad niet was gebroken, maar wel een scheurtje had opgelopen. De medewerkers van Fractury hebben ook de drie gebroken ribben van Daniel Willemsen behandeld met hun unieke therapie waardoor het herstel nog sneller zou moeten gaan als normaliter het geval is.
Het zou zelfs zomaar kunnen dat men ergens in den lande dit weekend alweer team Willemsen/Bax aan het werk gaat zien ergens op een crossbaan….
Hoe het ook allemaal gaat verlopen de aankomende weken zal de tijd precies gaan uitwijzen.
Team Willemsen is gelukkig met de schrik vrij gekomen en gaat werken aan een 100% conditie en herstel waardoor men over een aantal weken op volle sterkte aan het starthek zal staan voor de eerste ONK te Lochem!

Tekst: Emil Bilars
Foto: Orangehat.nl