X

5 MX vlogs om te volgen

Het barst van de goede en minder goede vlogs op Youtube, en ook in motocross land zijn er duidelijk enkele personen met een liefde voor de camera. Speciaal daarom hebben wij 5 te volgen MX vlogs op een rijtje gezet, en delen wij hun avonturen maar al te graag met jullie. Bekijk en volg dus nu deze 5 vlogs hier op MXMag! 

 

1: Brett Cue

Brett Cue is misschien niet de snelste racer of meest spectaculaire freestyle motocrosser ter wereld, maar toch heeft hij met zijn spontane persoonlijkheid en vette whips een eigen carrière weten uit te bouwen. Zo neemt hij onder meer deel aan verschillende lucratieve evenementen zoals bv. ook in zijn laatste vlog waar hij deel nam aan een Hillclimb wedstrijd.

 

2: Kevin Horgmo 

De vlogs van Kevin Horgmo hebben we hier wel al eens vaker gedeeld, dus helemaal nieuw voor u is zijn vlog serie waarschijnlijk niet. In deze serie neemt Kevin ons mee tijdens zijn raceweekends, en zorgt hij altijd voor een leuke blik achter de schermen. zeker de moeite dus om ook hem te volgen, en lid te worden van zijn Full gas Family.

 

3: Colton Haaker

In tegenstelling tot de andere in dit rijtje is Colton Haaker geen motocrosser maar een enduro piloot. Tijdens deze interessante vlog serie neemt Colton je mee op al zijn grote en minder grote avonturen die hij op en naast de motor beleefd, en zorgt hij telkens weer voor “Rad Shit”!

 

4: Adam Cianciarulo

Ook supercross ster Adam Cianciarulo heeft zich tot het vlogen laten verleiden, en al is hij misschien niet de meest regelmatige uploader AC staat altijd garant voor spektakel. Zo ging hij onder meer met collega racer en tevens ook Youtuber Cole Seely op citytrip naar de MotoGP race van Barcelona!

 

5: Paige & Christian Craig

In deze vlog serie is het voornamelijk Paige Craig die het grote initiatief neemt. Ze filmt voornamelijk over haar leven met Christian en zoontje Jagger op de races, waardoor je in tegenstelling tot de ander eerder vernoemde vlogs hier een leuke inkijk krijgt in het familieleven dat zich achter de schermen afspeelt. Zo deelde de familie Craig onder meer ook de geboorte van hun dochtertje Lennon maar al te graag met hun YouTube volgers.

 

Tekst: Dieter Jans