X

Gert van Werven tijdens GP te Gooik aan start met Kenny van Gaalen!

Team Van Werven had afgelopen weekend een dramatische GP te Zwitserland. Net na de start van de tweede heat bleek team Vanluchene niet in staat de dubbelsprong te nemen terwijl de direct erachter liggende Van Werven/Beunk al in de lucht hingen.

Het gevolg was een harde landing op de achterkant van het zijspan van Vanluchene. Wonderwel crashte het spul niet maar Peter Beunk gaf al direct aan dat het niet goed was. Een meervoudige enkelbreuk was het gevolg van de harde impact en Beunk zal een lange herstel periode ingaan waarmee zijn seizoen helaas ten einde is gekomen.

De bakkenisten liggen niet bepaald voor het oprapen aan het einde van dit seizoen maar Gert van Werven wist ons te vertellen dat hij voor de GP in Gooik aanstaand weekend een vervanger heeft gevonden. Niemand minder dan ‘supersub’ Kenny van Gaalen zal zijn kunsten vertonen in het zijspan van team Van Werven.

Voor de drie GP’s die na Gooik de revue nog passeren is overigens nog niks bekend over wie er in de bak zal staan bij Van Werven.

Door: Emil Bilars
Foto: Orangehat.nl