X

Antoine Magain naar Sherco Factory!

De beste Belgische endurist, Antoine Magain, ziet zijn doorbraakseizoen bekroond met een mooie transfer! Dat maakte Antoine zelf bekend op Facebook. Magain was ook in gesprek met andere teams maar koos dus uiteindelijk voor het Franse Sherco waar hij fabrieksrijder wordt.

Een bronzen medaille in de Junior 1 Enduro World Cup, 4de in het Franse E1 kampioenschap, de Belgische titel én natuurlijk een schitterende ISDE zetten “Minimax” duidelijk op de radar.

Antoine Magain: “Ik ben trots en opgewonden om mijn contract bij Sherco Racing Factory aan te kondigen… Ik krijg er de kans om het hele WK EnduroGP en Belgisch kampioenschap enduro te rijden. Waarschijnlijk komen daar nog enkele ronden van het Italiaanse kampioenschap en enkele Franse klassiekers bij. Ik wil Sherco Vukcevic Racing bedanken voor zijn bijdrage en ons Belgisch seizoen in 2020. Daarnaast ook een dikke merci aan Jordan Curvalle (naast Antoine op de foto), Fabrizio Azzalin en de hele Sherco-fabriek om me te verwelkomen en me toe te laten mijn droom te verwezenlijken.”

De Kenny Racing rijder krijgt bij Sherco Factory Théo Espinasse, Dan Mundell en Matéo Cavallo als teamgenoten.

Foto: FB Antoine Magain