X

Ricky Carmichael en Suzuki uit elkaar

Ricky Carmichael

Gisteren kwam de mededeling van Carmichael dat de verbintenis met Suzuki ten einde loopt. The G.O.A.T. was 15 jaar verbonden aan het merk met de gele machines, eerst als piloot, dan als teameigenaar en nadien als ambassadeur. Ricky heeft niet vermeld op welk merk hij nu gaat rijden, maar het klinkt alsof hij openstaat voor mogelijkheden buiten de motorcross.

Ricky Carmichael:Naarmate de tijden veranderen, heb ik gekeken naar andere mogelijkheden binnen de motorindustrie en heb ik onderzocht waar mijn ervaringen het beste kunnen worden toegepast om onze geweldige sport te laten groeien. Zoals iedereen weet, geniet ik ook van uitdagingen en zie ik wat een team van mensen kan doen om een geweldig resultaat te bereiken bij het werken aan nieuwe projecten. Omdat ik blijf voortbouwen op mijn jarenlange ervaring als racer, ga ik nu over op andere aspecten van de motorgemeenschap.”

“Dit is geen gemakkelijke beslissing geweest, maar de toekomst is spannend voor mij. Mijn liefde voor motoren is verder gegroeid dan alleen off-road rijden en ik kijk er naar uit om die mogelijkheden in de toekomst nog meer te verkennen. Ik zal me voor altijd blijven inzetten voor de promotie van onze sport. Daarmee wil ik iedereen bij Suzuki ook in de toekomst succes wensen. Vriendschappen gaan veel verder dan werkrelaties, ik heb het geluk dat ik veel van jullie als vrienden heb, en ik kijk er naar uit jullie te zien op de races en onderweg!