X

KMP Honda Racing op zoek naar nieuwe trailer!

Zoals we eerder al meldden brandde de trailer van het Duitse topteam KMP Honda Racing volledig uit onderweg naar Grevenbroich. Ook alles wat in de aanhanger zat raakte hierbij vernield. Toch laten ze bij KMP het hoofd niet hangen. Teammanager Alex Krag is namelijk op zoek naar een nieuwe trailer.

“Natuurlijk was het een zware klap om onze trailer te zien afbranden. Om nog maar te zwijgen over alle het vernielde materiaal, de motoren, de speciale onderdelen. Aan opgeven denk we echter niet! Bedankt aan alle vrienden die ons er door hielpen voor de eerste ADAC MX Masters ronde in Grevenbroich,” legt Krag uit. Ondanks die moeilijke omstandigheden bezorgde Jérémy Delincé het team toch een opsteker. Delincé reed op zijn reservemotor immers naar een knappe 7de plaats in de eindstand.

“Mensen die een trailer voor de motorsport/motorcross te koop hebben of teams die hun racetrailer willen verkopen, mogen mij contacteren. We zijn immers actief op zoek naar een vervanger.” Wie een interessante tip heeft voor Alex Krag kan ‘m mailen via info@kmpracing.de Veel succes Alex!