X

Sleutelbeenbreuk voor Gert van Werven

Zijspancrosser Gert van Werven heeft bij een crash in de GP van Estland zijn sleutelbeen gebroken toen hij op de derde plek liggend hard uit de wedstrijd crashte.

Zijspanteam Van Werven/Van den Boogaart reden in de 2e GP heat op een mooie derde plek toen de combinatie hard uit de wedstrijd zou crashen. De ondergrond was heel papperig in Estland door de vele regen en na een sprong zakte het zijspan bij de landing net te diep weg. Hierdoor verloor het zijspan ineens veel snelheid waardoor men plotseling voorover tuimelde. Ook het zijspan zelf rolde achter de eerder gekatapulteerde TM-crossers aan en raakte Gert van Werven ook nog akelig. Bij deze crash is er een breuk ontstaan in het sleutelbeen van de onfortuinlijke Van Werven. Hoelang zijn herstel gaat duren is nog niet duidelijk maar het staat vast dat dit met de nations-cross én de laatste 2 GP’S voor de deur een streep door de rekening is voor team Van Werven.

Zodra er meer bekend is houdt mxmag u op de hoogte. Voor nu wensen wij de altijd symphatieke Gert van Werven een spoedig herstel toe!