X

De 2022 kalender van de EnduroGP is er

Het EnduroGP wereldkampioenschap van 2021 is nog maar net afgelopen en de FIM heeft al de voorlopige data bekendgemaakt voor de 2022 EnduroGP serie. Die start begin mei in Spanje en eindigt half oktober in Duitsland .

Er staan zeven wedstrijden geprogrammeerd. Lalin in Spanje is volgend seizoen weer de gastheer van de openingsronde, voordat de serie het weekend daarop de grens oversteekt naar Peso de Regua, Portugal voor de tweede ronde. Na een onderbreking van zes weken zal het kampioenschap in het laatste weekend van juni aankomen in Carpineti, Italië. Een weekend later trekt het endurogezelschap naar Skövde in Zweden voor ronde vier, een evenement dat plaats zal vinden op zaterdag, zondag en maandag.

Eind juli is het dan de beurt aan Gelnica in Slowakije. Het weekend daarop is Hongarije gastheer voor ronde zes. De zevende en laatste ronde van het kampioenschap vindt midden oktober plaats in Zschopau, Duitsland.

Met Enduro1, Enduro2, Enduro3, Enduro Junior, en Enduro Youth classes op alle organisaties zullen Enduro Women strijden in Spanje, Portugal, Zweden en Duitsland.

Kalender EnduroGP 2022 

1          Lalin, Spain                                6-8 May

2          Peso da Regua, Portugal        13-15 May

3          Carpineti, Italy                          24-26 June

4          Skövde, Sweden                       2-4 July

5          Gelnica, Slovakia                      29-31 July

6          TBA, Hungary                           5-7 August

7          Zschopau, Germany                14-16 October