X

NOS blijft de MXGP uitzenden in 2022

Infront Moto Racing heeft vandaag bekend gemaakt dat de NOS hun overeenkomst met nog een (1) jaar hebben verlengd. Het FIM wereldkampioenschap MXGP zal dus online te volgen zijn via de NOS (Nederlandse Omroep Stichting) die voor beide manches een LIVE-verslaggevingen zullen streamen op hun website. De NOS volgt de MXGP al jaren op de voet maar vanaf 2017 zeer intensief. De prestaties van Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff en de historische Nederlandse Motocross of Nations zege hebben hier natuurlijk aan bij gedragen.

De NOS volgt de MXGP al jaren op de voet. Sinds 2017 heeft de zender de verslaggeving echter opgevoerd met LIVE-verslaggeving van alle Grand Prix maar dan vooral via de online streaming.

Over de NOS: De Nederlandse Omroep Stichting, simpelweg bekend als NOS, is een van de omroeporganisaties die deel uitmaken van de Nederlandse Publieke Omroep. De zender brengt niet alleen nieuwsreportages op TV en Radio, maar biedt ook diverse sportprogramma’s en ander entertainment aan het publiek in het hele land.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: MXGP.com