X

Wereldkampioen team Bax én Veldman/Janssens zondag aan de start in Eersel!

Aanstaande zondag is de quad én zijspan seizoensopener te Eersel. Dit beloofd bij de inters nu al een spectakel te worden! Zowel Wereldkampioen team Bax als derde WK-team van afgelopen jaar, team Veldman, zullen namelijk aan het starthek staan.

Wereldkampioen Etienne Bax rijdt in Eersel met zijn nieuwe Tsjechische bakkenist Ondrej Cermak zijn allereerste wedstrijd ooit. Cermak staat nu in het zijspan bij Bax en verruilde zijn plek naast Julian Veldman met wie hij derde werd in het WK Zijspancross 2021. Julian Veldman vormt nu weer een koppel met de Belgische bakkenist Glenn Janssens en heeft te kennen gegeven ook aan de start te staan in Eersel. Naast Bax/Cermak en Veldman/Janssens staan nú al reeds ook andere inter topteams op de deelnemerslijst zoals onderandere Van der Lagemaat/De Veene en de Duitser Peter met de Belg Debruyne in de bak.

De deelnemerslijst is nog groeiende maar met twee van de drie teams uit de top van het vorige WK beloofd de eerste internationale zijspankrachtmeting te Eersel nu al een mooi affiche te worden!