X

Lebraton vervangt Rietman in Markelo na Crash in Oldebroek!

Bakkenist Dion Rietman heeft na een crash tijdens de ONK Sidecar Masters gisteren een blessure opgelopen. De Franse bakkenist Rudolphe Lebraton vervangt Rietman voor de GP Sidecars Markelo naast rijder Justin Keuben.

Keuben/Rietman hadden een super seizoen totaan gistermiddag. Aan het begin van de tweede heat crashte de combinatie, vechtend om de derde plek in de wedstrijd, hard op de wave-sectie. Hierbij vloog de schouder van bakkenist Rietman uit de kom. Later in het ziekenhuis werd er ook geconstateerd dat er een stukje bot in de bovenarm was afgebroken.

Zodoende kan Dion Rietman niet starten tijdens de eerste GP Sidecars dit seizoen, aanstaand weekend te Markelo. Erg zuur voor Rietman die niet ver uit de buurt van Markelo komt en zodoende een echte ‘thuis’ GP voor de boeg zou hebben. Nu moest team Keuben in allerijl op zoek naar een vervanger in het zijspan. Vandaag maakte team Keuben al bekend dat men een waardig vervanger heeft naast rijder Justin Keuben. De Franse bakkenist Rudolphe Lebraton, die door een blessure van zijn rijder Willemsen aan de kant staat, vervangt Rietman tijdelijk. Hierdoor zien we team Keuben dus wel aan de start in Markelo, zij het in een andere samenstelling dan eerder dit seizoen.