X

B&C custom bracing, een nieuwe naam in de wereld van knieprotectie

De afgelopen weken heb je misschien op de social mediakanalen de naam B&C custom bracing voorbij zien komen. Velen van jullie zullen zich wellicht afvragen wat dit precies is.

B&C custom bracing ontwikkelt de op maat gemaakte kniebrace CLS en CLSX voor hoge impact sporten. Dit doen ze met behulp van 3D printing. Dit wordt gedaan volgens een unieke productiemethode die volledig draait om het realiseren van de voor (motor) sporters perfecte pasvorm. Achter dit proces zitten een samenwerking tussen sporters ervaring en experts met ruime kennis van orthopedische chirurgie en technische productontwikkeling. We ontwikkelen de braces vanuit de sterke ambitie om jou op de meest veilige manier te laten crossen of sporten.

B&C braces zijn bedoeld ter preventie van of voor ondersteuning bij knieblessures.
Eigenschappen van de CLS & de CLSX:
– De eerste 3D geprinte high impact kniebrace.
– Door middel van scannen en 3D printen heeft de brace jouw ideale pasvorm, direct gemaakt op jouw persoonlijke benen.
– Met deze brace kun jij veilig, comfortabel en zorgeloos sporten.
– Door een gepatenteerd scharniersysteem van hoge kwaliteit en sterkte, kan jij blijven sporten zonder dat je beperkt wordt in jouw bewegingsvrijheid.
– Voor sporten als motorcross en ijshockey is het mogelijk om een kniekap te krijgen bij de brace. Deze beschermt je knieschijf tegen impact.

Hoe beter de fitting van een brace, hoe hoger de bescherming en het draagcomfort. B&C custom bracing heeft hiertussen de ideale combinatie gevonden van een pasvorm en het sterkste en lichtste materiaal op de markt.

Heb je specifieke wensen over de pasvorm, of opvallende aandachtspunten op jouw been? Onze experts nemen dit mee in het design tijdens het ontwerpproces en houden hier rekening mee.

Voor meer informatie: bezoek HIER onze website of plan direct een oriënterend gesprek met een van de medewerkers.
Of mail met: Lklijn@bccustombracing.com

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: B&C