X

Samenwerking tussen SDM Corse en Beta Motor stopgezet

SDM Corse, het Italiaans team dat al enkele jaren samenwerkt met Beta Motor, heeft aangekondigd dat de samenwerking tot een einde komt. Dit jaar waren Jeremy Van Horebeek en Alessandro Lupino actief in de MXGP op een Beta.

SDM Corse: “De samenwerking met Betamotor komt voor ons tot een einde. SDM Corse wil het bedrijf bedanken voor het vertrouwen dat het ons tijdens deze seizoenen heeft geschonken, en voor de keuze van ons team om Beta Motocross-motoren na vele jaren terug op de circuits te brengen. Het zijn uitdagende en zeer spannende seizoenen geweest, die ons professionalisme nog hebben versterkt en ons in staat hebben gesteld onverwachte en belangrijke resultaten te verzamelen voor het debuut van een volledig nieuwe motor.

Een speciaal woord van dank gaat uit naar Jeremy Van Horebeek, die net als wij in dit project geloofde en ons vergezelde op dit avontuur, waarbij hij de vastberadenheid van een echte kampioen toonde, zonder wie we niet vanaf het begin hadden kunnen strijden voor de top tien in de Topklasse.”

Het is nog niet geweten met welk merk het SDM Corse Team volgend jaar in zee gaat.