X

MX Master Kids: op 15 en 16 juli in Verdun

Een wedstrijd als de MX Master Kids wordt ruim voor de datum van het evenement voorbereid. Precies 6 maanden voor de race, dit jaar gepland op 15 en 16 juli, zijn de inschrijvingen al geopend. Ook dit jaar worden meer dan 500 renners tussen 6 en 60 jaar oud verwacht op het Valtoline circuit in Verdun.

Om deel te nemen aan de 21e editie van dit niet te missen zomerevenement, ga naar de website mxmasterkids.com om je plaats te reserveren in een van de 11 categorieën en neem het op tegen rijders uit de hele wereld.

Zoals elk jaar zal onder de vele buitenlandse renners een Amerikaanse delegatie aanwezig zijn in Verdun. In samenwerking met Conrad Eigenmann brengt de MX Masterkids jonge Amerikanen naar Verdun voor een confrontatie met jonge Europese rijders.. Een delegatie die in de loop der jaren renners als Aaron Plessinger, Christian Craig, Stilez Robertson of de rijzende ster Casey Cochran in haar rangen heeft mogen tellen. Dankzij deze samenwerking hebben ook Franse en Belgische coureurs de Mini O’s ontdekt, zoals Tim Lopes in 2022.

Meer informatie? Neem contact op met de organisatie op contact@mxmasterkids.com

Hulp nodig bij het inschrijven? Neem contact op met Steven van Kempen/KEMCO