Hunter Lawrence probleem naar de zege

Op de Daytona International Speedway heeft Hunter Lawrence zijn derde zege van het seizoen gepakt. De Honda-rijder won de vierde wedstrijd van het Monster Energy AMA Supercross Championship 250SX East Coast voor Max Anstie en Haiden Deegan. Tom Vialle reed even aan de leiding maar hij verloor deze om even later onderuit te gaan.

In de finale over 15 minuten en een ronde neemt Anstie de beste start voor Nate Trasher en Vialle. De Yamaha-rijder neemt even de leiding maar in de tweede bocht is het de regerende MX2 wereldkampioen die de leiding naar zich toe trekt. Lawrence komt snel naar de derde plaats en in het losse zand komt hij in botsing met Trasher die daarbij ten val komt. De Australier gaat snel voorbij aan Vialle en wanneer die in de eerste volledige ronde ten val komt is Lawrence uit beeld. De Honda-rijder wint voor Anstie en Deegan. De 17-jarige crosser knokt met de zeer ervaren Jeremy Martin maar die gaat in de strijd even onderuit. Jordon Smith, voormalig winnaar in Daytona, komt als vierde over de finish voor Martin. Trasher gaat later in de finale voor de tweede keer onderuit en hij moet tevreden zijn met de tiende plaats.

Volgende week is het kampioenschap te gast in Indianapolis.