X

Het 2024 KTM Six Days gamma: klaar voor elke uitdaging

De International Six Days Enduro (ISDE), die vaak de ‘Olympische Spelen van het motorrijden’ wordt genoemd, is de grootste wedstrijd op de kalender. De 2024 KTM SIX DAYS-modellen varen onder deze vlag.

Voor de tweede keer in de lange geschiedenis van het samenwerkingsverband scheuren de 2024 KTM SIX DAYS-modellen met de Argentijnse vlag uit de pitstraat. Honderden rijders en duizenden fans zullen in november 2023 afzakken naar de wijnstreek Cuyo, klaar om zes dagen lang bloedstollende races te beleven.

Net als bij de ISDE zijn de KTM SIX DAYS van 2024 bedoeld om rijders de ultieme Enduro-ervaring te bieden. De KTM EXC SIX DAYS-serie heeft een bijna 95% nieuw chassis en onderscheidt zich verder met een uitgebreide lijst topcomponenten, die allemaal speciaal zijn ontworpen en gebouwd voor de ontberingen van de Internationale Zesdaagse Enduro.

Naast een gloednieuw frame met hoogglans oranje poedercoating, een vering met gesloten cartridges, een verfijnde carrosserie, unieke SIX DAYS Argentina-graphics en toonaangevende technologie, beschikt de 2024 KTM EXC SIX DAYS-serie ook over de volgende extra onderdelenlijst:

Oranje framebeschermers
Specifiek zadel voor de SIX DAYS.
Stuur met specifieke SIX DAYS bocht
Antraciet gecoate demper met SIX DAYS-logo
GIANT hoge sterkte velgen met SIX DAYS logo
Oranje geanodiseerde CNC-bewerkte kroonplaten
Oranje trekker voor de vooras
Half zwevende remschijf voor
Massieve remschijf achteraan
Veiligheidsdraad voor de achterrem
Oranje Supersprox stealth achtertandwiel
Oranje kettinggeleider
Composiet steunplaat
Kaart-keuzeschakelaar
Radiator ventilator
Metzeler 6 Days Extreme-banden

De KTM EXC SIX DAYS line-up voor 2024 bestaat opnieuw uit een groot aantal modellen, waarbij de KTM 250 EXC SIX DAYS en de KTM 300 EXC SIX DAYS de boventoon voeren in de 2-taktstallen. Aan de 4-taktzijde van de pitstraat staan de altijd aanwezige KTM 250 EXC-F SIX DAYS, KTM 350 EXC-F SIX DAYS, KTM 450 EXC-F SIX DAYS en KTM 500 EXC-F SIX DAYS bovenaan.

Het KTM EXC SIX DAYS-gamma maakt deel uit van een lange traditie die inmiddels bijna twintig jaar teruggaat. Met meer dan drie decennia aan race-ervaring en meer dan 126 wereldtitels in de prijzenkast – waarvan vele behaald tijdens de ISDE – zal de 2024 KTM EXC SIX DAYS-serie die trend voortzetten. Voor racers die de ultieme uitdaging zoeken, biedt KTM opnieuw de mogelijkheid de volledige FACTORY RACING-ervaring te beleven aan boord van een nieuwe generatie 2024 SIX DAYS-machine, met een all-inclusive huur- en servicepakket.








De geheel nieuwe 2024 KTM EXC SIX DAYS-serie is vanaf juni verkrijgbaar bij erkende KTM-dealers.
Klik HIER voor meer informatie over het KTM ISDE-verhuuraanbod.