X

Opiniepeiling MX2: Het werd Lucas Coenen

Tien dagen geleden vroegen we aan onze lezers om een stem uit te brengen op de Belg die volgens hen de meeste kans maakt op een wereldtitel. De poll was best een nek aan nek race tussen drie rijders maar jullie beslisten dat Nestaan Husqvarna Factory rijder Lucas Coenen in 2024 de MX2-titel wint.

Was het wishful thinking of realisme? Jullie deden de peiling met lekker veel spanning tussen drie rijders en het scheelde geen haar of het zou Simon Laengenfelder (2de) of Liam Everts (3de) geworden zijn. Kay de Wolf eindigt op P4 net voor Thibault Benistant. Regerend wereldkampioen Andrea Adamo werd zesde in de poll net voor Sacha Coenen. Jullie brachten nog enkele namen aan als potentiële wereldkampioen: Dat waren Camden McLellan (Triumph) en Hakon Østerhagen.

Hoe dan ook moet een wedstrijd altijd gereden worden. Wij wensen alle Belgen aanwezig in het WK en EK een fantastisch 2024 toe en dat ze massaal de Brabançonne laten schallen. De redactie van MXMag wenst aan al onze lezers een fijn eindejaar en een gezond en sportief 2024.