X

FIM E-XPlorer World Cup in zee met TV-zender Extreme International

Het piepjonge off-road kampioenschap voor elektrische motoren zet een nieuwe stap om meer bekendheid te genereren. De FIM E-Xplorer World Cup zag vorig jaar het levenslicht en zal dit jaar vijf evenementen houden. De wedstrijden zullen voortaan te zien zijn op de tv-zender Extreme Sports.

Zie hier het persbericht: E-Xplorer kondigt met trots aan dat EXTREME International de hoogtepunten van het eerste seizoen van het kampioenschap zal uitzenden. Het kanaal zal 5 afzonderlijke hoogtepunten van 30 minuten uitzenden, waarin elke ronde van het baanbrekende debuutseizoen van de E-Xplorer wordt besproken. De samenwerking tussen E-Xplorer en EXTREME International loopt door tot en met het seizoen 2024, waardoor EXTREME International de uitzendrechten krijgt voor alle FIM E-Xplorer World Cup content van 2024.

EXTREME International – de toonaangevende zender voor extreme sporten in meer dan 60 landen met meer dan 2,3 miljard views in 2022 en 200 miljoen maandelijkse views via sociale media – biedt een platform voor kijkers voor alle FIM E-Xplorer World Cup-actie van over de hele wereld en zal helpen de toekomst van de racerij vorm te geven door ervoor te zorgen dat fans getuige kunnen zijn van de meest geavanceerde elektrische technologie in een grote verscheidenheid aan omgevingen.

FIM E-Xplorer Worl Cup 2024

  • 16-17 februari Osaka Japan
  • 3-4 mei TBA Noorwegen
  • 21-23 juni Vollore-Montagne Frankrijk
  • 20-22 september Crans-Montana Zwitserland
  • 29-1 november/december TBA Indië