X

FOTO: Marc-Antoine Rossi naar het WK MX2 met GasGas

Afgelopen november kondigde het officiële RedBull GasGas Factory Team de komst aan van Marc-Antoine Rossi naar het team dat geleid wordt door Davide De Carli. De jonge Fransman zal dit seizoen samen met Simon Laengenfelder zijn debuut maken in de MX2-klasse bij GasGas. Ondertussen verdedigt Jorge Prado zijn MXGP-wereldtitel op de GasGas FC450 Factory.

Marc-Antoine Rossi, die vorig jaar als wildcard deelnam aan de Franse GP, toonde zijn potentieel op het hoogste niveau door voor zijn thuispubliek achtste en zesde te worden in de manches. Het was een veelbelovende prestatie voor Rossi, die dit jaar zijn eerste volledige wereldseizoen zal rijden met het officiële GasGas team.

Rossi bracht de winter met ons door in België en Italië en is nu naar Rome verhuisd om dichter bij het team te zijn. “Dit is een droom die uitkomt voor mij,” zegt Rossi. “Ik kan de familie De Carli niet genoeg bedanken om dit mogelijk te maken. Davide is niet alleen mijn teammanager, hij is ook mijn coach. Hij helpt me enorm. Het is ook geweldig om regerend MXGP-wereldkampioen Jorge Prado als teamgenoot te hebben. Dit jaar ga ik proberen om in de top vijf te komen, dat is mijn doel.
























Foto: Juan Pablo Acevedo