Wijers/Van Hal winnen de ONK te Varsseveld!

Wijers/Van Hal winnen de ONK te Varsseveld!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Stephan Weijers/Han van Hal hebben in Varsseveld verrassend de ONK Zijspancross gewonnen.

In de eerste heat was er kopstart voor Leferink maar in de tweede ronde ging men kortstondig op de kant waardoor Weijers de eerste plek kon overnemen en de heatwinst wist te pakken. Van Werven/Van der Wiel werden knap tweede en de broers Leferink kwamen alsnog op drie binnen. Hermans/Van den Bogaart zaten ook in de kopgroep maar vielen met een hevig rokende machine uit. In de tweede heat stelde Hermans orde op zaken. Gestart van plek vier reed Hermans dominant naar de overwinning. Wijers werd knap tweede en pakte hiermee de totaalwinst in Varsseveld. De broers Leferink pakte de derde stek en werden hiermee in totaal tweede. Kopstarter Van Werven werd vierde en pakte zo in totaal de derde plek in Varsseveld.

Uitslagen ONK Varsseveld

LEES MEER  Foto's ONK / Cup Sidecars Varsseveld!

Uw reacties

Ook te lezen