X

The Jerre + veel MX in Motorwereld!

De MotorWereld van april, nu in de winkels, heeft weer heel wat lekkers in de aanbieding. Zo kan je de volledige (10 pagina’s!) Masterclass MX2 test raadplegen waarin alle courante 250 viertakten met elkaar worden vergeleken. Jeremy ‘Jeronimo’ Van Horebeek komt aan bod in een uitgebreid interview.

Motorwereld april 2010

Ook heel leuk om te lezen is de reportage over ‘Enfant terribles’ in de motorsport; geniaal of geschift? Journalist Ruben Van Den Bossche doet de capriolen van o.a. Travis Pastrana, Barry Sheene, Jason ‘jailbird’ Lawrence, Anthony Gobert, Joël Robert en Bob Hannah uit de doeken. Ook altijd in voor een partijtje ‘dirten’ was Kenny Roberts. MotorWereld brengt een schitterende reportage over de legendarische Amerikaan die zich net zo goed thuisvoelde in het zand als op asfalt. Wie (onder andere) wil weten wat er met Roberts gebeurde toen hij een dagje met Ricky Johnson ging crossen moet zeker lezen!

Verder natuurlijk aandacht voor de actualiteit op motorgebied, de Mastertest 1000 cc superbikes, een test met de Ducati Multistrada, een verrukkelijke Page 7 girl, de Joe-bar strip en nog veel meer. En voor we het vergeten; wie vijf euro oplegt krijgt er de legendarische Amerikaanse documentaire On Any Sunday II bovenop. Schitterende, tijdloze beelden met o.a. Brad Lackey, Bob Hannah, Kenny Roberts, Bruce Penhall en Bernie Schreiber. Ten zeerste aan te raden!