X

INFO: Aanplanting 3e CO2BOS Wachtebeke

De voorbereidingsfase is afgerond. De omheining rond het toekomstig Motorcross CO2-bos is bijna klaar (onze bomen blijven minimaal 200 jaar staan en dan is bescherming tegen de herten en reeën noodzakelijk!).

Er staan voldoende wegwijzers naar Provinciaal domein Puyenbroeck, gelegen langs de weg van Zaffelare naar Wachtebeke. We hebben de beschikking over (verharde) parking 2. Ook die staat duidelijk aangegeven zodra je aan het domein bent maar voor alle zekerheid komen er extra bordjes met “Motorcross”.
Vanop de parking is het 100m stappen naar de aanplantzone, waar verse koffie gratis aangeboden wordt. Er is een vast toilet in het zwembad 50m van de plantzone. Overal staan pijlen! Breng eigen schep en laarzen mee, er is een afspuitplaats vlakbij de aanplantzone.

Vanaf 12u is er een gratis maaltijd aan de grote tent, 500m van de aanplant-site. Voor degene die zo uitgeput zijn van het planten is er een bus voorzien! Aan de tent is ook een vast toilet, gescheiden voor dames en heren. We voorzien ook tafels en stoelen. Ook de diverse dranken zijn gratis.

Uiteraard kunnen jullie ook de website puyenbroeck.be raadplegen om de rest van de dag te plannen. Nagenoeg alle activiteiten zijn gratis. Wie wil mountainbiken brengt wel zijn eigen fiets mee.