X

Verbeterd overzicht voor Dutch Masters in Emmen!

De Motodrome in Emmen is al jaren één van de mooiste accommodaties van Nederland. Zeven dagen per week is het circuit geopend voor trainingen en er staat een clubgebouw waar je u tegen zegt met een kantine waar iedereen heerlijk wat kan eten en drinken.

Over iets minder dan twee weken (14 mei) wordt de derde wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross verreden op deze accommodatie. Door de jaren heen zijn er steeds bepaalde delen van de accommodatie verbeterd en ook deze winter heeft de club absoluut niet stilgezeten want ze hebben nu voor het publiek een mogelijkheid gecreëerd dat ze grote delen van het circuit kunnen zien.

Dankzij ophogingen rond de Motodrome Emmen hoef je niets te missen van de spannende gevechten op het circuit en kijk je mooi over het circuit heen. Op deze manier kun je de wedstrijden goed volgen en krijg je zeker waar voor je geld.

Motocrossplanet, de promotor van de Dutch Masters of MX maakte een kort filmpje waarop duidelijk wordt hoe goed het overzicht in Emmen is. Bekijk het hier:

Foto: Huub Munsters