X

Zijspancrosser Hans Garritsen overleden na noodlottig trainingsongeval

Diep geschokt delen wij u mee dat zijspancrosser Hans Garritsen uit Hengelo (GLD) vanmiddag is overleden na een noodlottig ongeval op circuit de Vennebulten nabij Varsseveld waar hij een training aan het afwerken was.

Hans Garritsen was een flamboyant figuur op de zijspancross-paddock en was een fanatiek nationaal zijspan-rijder die in 2013 samen met Rik Wiegerink bij de MON het nationaal kampioenschap van Nederland binnen wist te halen. Ook heeft Garritsen in zijn carrière als crosser de kleuren van Nederland verdedigd tijdens het Europese IMBA zijspancross-kampioenschap.

Naast het zelf rijden met het zijspan was Garritsen ook één van de eerste sponsoren van team Hermans die inmiddels mede door zijn toegewijde hulp de top van het WK zijspancross zijn binnengedrongen.

De gehele nationale én internationale zijspancross wereld reageerde dan ook geschokt op het vreselijke nieuws dat zich laat in de middag van deze zwarte zaterdag voltrok.

De voltallige redactie van MXmag wenst familie, vrienden en teamleden van Hans Garritsen enorm veel sterkte toe in de komende tijd!!!

Door: Emil Bilars