X

Raf Meuwissen voor Mellendijk Motor Parts in de DMofMX!

Het 17-jarige motocross-talent Raf Meuwissen gaat de volledige DMofMX rijden voor Husqvarna dealer Mellendijk Motor Parts uit De Heurne. Eigenaar Albert Mellendijk draagt zorg voor de trainings en wedstrijdmotors wanneer de Limburgse crosser in Nederland verblijft. Verder zorgt MMP voor de perfecte vering, omdat hij ook een WP service punt in zijn motorzaak beheerd.

Albert Mellendijk: We zijn trots dat Raf volgend jaar op Nederlandse bodem in de MMP kleuren rijd, we proberen altijd de jeugd te ondersteunen en willen dan ook Raf de kans bieden. Om met perfect materiaal de strijd aan te gaan met de huidige MX2 rijders.

Raf Meuwissen: Ik ben heel erg dankbaar dat MMP mij zo ondersteund in de periode”s dat ik in Nederland verblijf, zoals bekend rijd ik de EMX250 en Italiaans kampioenschap voor Team Maddii Racing Husqvarna. En als ik in Nederland ben, zorgt MMP dat alles klaar staat om ook hier in Nederland het beste materiaal te hebben!”

Meuwissen verblijft van 4 t/m 19 jan in Redsand (Spanje) met de KNMV, en gaat dan vandaar naar Sardinië waar de eerste krachtmeting staat voor het Italiaans kampioenschap.

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Raf Meuwissen