X

Ryan Dungey wordt mede eigenaar van GEICO Honda!

Onverwacht nieuws uit de USA van meervoudig AMA Supercross en Outdoor National Kampioen, Ryan Dungey!

Factory Connection Racing heeft vandaag aangekondigd dat Ryan Dungey zich heeft aangesloten bij het GEICO Honda-team als mede-eigenaar. De vijfvoudige AMA Supercross-kampioen (vier 450, één 250) en viervoudige AMA Pro Motocross-kampioen (drie 450, één 250) stopten na het seizoen 2017 met racen. Nu zal hij rechtstreeks zijn bijdragen bieden aan Honda’s satelliet 250cc supercross / motorcross raceteam en zal hij onschatbare raad en coaching bieden voor de rijders.

“Nadat ik was gestopt met racen, wachtte ik een paar jaar op het juiste wat het meest logisch was voor mij en mijn gezin,” legde Dungey uit. “Dit gebeurde nu en het is een enorme kans om alle juiste vakjes aan te vinken. Factory Connection Racing is een vooraanstaand team dat veel succes heeft gehad en een geweldige line-up van getalenteerde rijders heeft. Ik ben in staat om mijn ervaring en kennis toe te passen op de volgende generatie en toekomstige generaties rijders, omdat ik deels eigenaar ben, het is iets op lange termijn dat ik kan helpen bouwen en groeien voor de toekomst. Tussen dat alles en betrokkenheid bij de Honda-organisatie zijn er veel positieve punten, en ik ben opgewonden om aan de slag te gaan. ”

“We zijn zo blij dat een kampioen of Ryan’s gestalte zich bij ons team heeft aangesloten,” zei Richard Connection, eigenaar van Factory Connection Racing “Ziggy” Zielfelder. “Zijn race-record spreekt voor zich, maar hij is ook altijd al een professional buiten de baan geweest. We hebben er alle vertrouwen in dat zijn betrokkenheid bij het team ons zal helpen groeien en verbeteren en we kijken uit naar een succesvolle toekomst samen. ”