X

Oss voor vijf jaar op de Grand Prix kalender!

Goed nieuws voor de MXGP-liefhebbers want Infront Moto Racing heeft een vijfjarige deal gesloten met de Top Events Group. Het bedrijf onder leiding van Ebert Dollevoet gaat een Grand Prix organiseren op het prachtige circuit de Witte Ruysheuvel in Oss. Op het Brabantse circuit werden eerder Grand Prix verreden met als winnaar Dave Strijbos (1985), Mike Healey (1989) en Alessio Chiodi (1998). Verder staat het circuit regelmatig op de KNMV kalender dankzij Motorclub Oss.

De organisator, Top Events Group, is een expert op het gebied van evenementen en catering en werkt samen met o.a. PSV Eindhoven (inclusief het stadion concert van Guus Meeuwis) en NAC Breda.

Ebert Dollevoet: ‘’We zijn er heel trots op dat we een samenwerking zijn aangegaan met Infront Moto Racing. Top Events kijkt er naar uit om een groot evenement als deze in onze achtertuin te mogen organiseren. Deze locatie is een echte thuisbasis voor de Nederlandse toprijders waaronder Jeffrey Herlings, Roan van de Moosdijk, Glenn Coldenhoff e.a. Voor mij persoonlijk is het extra speciaal omdat ik affiniteit heb met motorcross en door mijn werk als manager van professionele rijders zoals Roan van de Moosdijk. Met onze ervaring in evenementen, catering en motorcross ben ik ervan overtuigd dat we een geweldig weekend kunnen organiseren in de komende vijf jaar.’’

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Infront Moto Racing