X

Cas Valk en Kay Karssemakers niet meer bij Husqvarna SKS Racing NL-team

Het talent ontwikkelingsprogramma van TeamNL kijkt tevreden terug op de samenwerking met Cas Valk en Kay Karssemakers. Beide piloten slaan nu hun vleugels uit en gaan op eigen benen staan.

Het Husqvarna SKS Racing NL-team en de KNMV willen Cas en Kay bedanken voor de inzet in het traject dat we samen zijn aangegaan. We wensen beide rijders dan ook heel veel succes in de nieuw gekozen routes en hopen mooie dingen te zien in de toekomst.

Cas Valk: “Bedankt SKS en KNMV voor de mooie tijd die we samen hebben gehad. We kenden ups en downs maar overall was alles altijd goed voor elkaar. Ik wil ook graag Axel bedanken voor het altijd klaarmaken van de motoren. Papendal en alle mensen daar zal ik gaan missen, maar een nieuwe uitdaging staat al weer klaar en zal mij hopelijk weer verder brengen in mijn motocrosscarrière.”

Kay Karssemakers: “Het was een zwaar jaar. Door het constant rijden, sta ik toch nog vierde in de EK-stand en heb ik op het WK jeugd een mooie derde plaats behaald. Ik wil het hele Husqvarna SKS Racing NL-team bedanken voor hun inzet en begeleiding. Ik bedank ook monteur Ronald van Lieren, het was een plezier met je samen te werken. Barry Forschelen ook bedankt voor het vertrouwen in mij. Het is nu tijd voor de volgende stap in de EMX 250 waarin ik hoop verder te kunnen groeien.”