X

Deze items mag u niet missen tijdens de 24MX Black Friday

Bij goede motorzaken duurt Black Friday een hele week. Eén daarvan is 24 MX, die bij motorcrossers alom bekend staat om zijn deals het hele jaar door. In november worden de kortingen echter nog hoger!

Dus om klaar te zijn voor het seizoen, hebben we de 5 beste Black Friday deals voor u op een rijtje gezet.

Bezoek 24MX

Raven Airborne & Ipsum Helmen

Een fatsoenlijke helm is een essentieel onderdeel van de beschermende uitrusting, vooral als het gaat om motorcross of off-road rijden. Het kiezen is een beslissing die u niet lichtvaardig moet nemen. De belangrijkste factoren die u moet overwegen zijn certificering, materiaal van de helmschaal, vorm en ventilatie.

De Raven Airborne en Raven Ipsum zijn 24 MX originele helmenlijnen die aan alle voorwaarden voldoen. Beide worden gekenmerkt door hun erkende kwaliteit tegen een geweldige prijs, die nu nog fantastischer is! Als u op zoek bent naar een veilig en stijlvolle helm dan is dit misschien wel wat voor u.

Razorback Banden

Voor alle off-road rijders: deze banden zijn speciaal voor jullie gemaakt. Het innovatieve en goed doordachte ontwerp is van de hand van toegewijde en enthousiaste rijders die weten wat er nodig is om een product van hoge kwaliteit te maken dat zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden niet zal falen.

Als dat u niet overtuigt, vertrouw dan op de cijfers: Meer dan 10.000 europese cross- en enduro-rijders hebben al hun vertrouwen gesteld in Razorback banden – sluit u bij hen aan!

24MX Milieumatten

Er zijn minstens 3 redenen waarom u er een in huis zou moeten hebben.

De milieumatten zijn ontworpen om alle soorten vloeistoffen te absorberen die van uw motor druipen. Dus, ten eerste: met een fatsoenlijke paddock mat, kunt u rommel in uw garage vermijden terwijl u aan uw motor werkt. Ten tweede: het is perfect wanneer u uw gloednieuwe voertuig wilt showen op de baan.

En ten derde: Het is verplicht voor alle deelnemers aan races die zijn goedgekeurd door de FIM, die in de loop der jaren steeds milieubewuster is geworden. En dat is terecht. De natuur geeft u zoveel uitstekende mogelijkheden om te rijden, dus waarom zou u haar niet terugbetalen – de XL-milieumat kan meer dan twee liter olie opvangen in geval van een ongelukje.

Proworks Schaarliftstandaard 31-82 cm

Goed, laten we het weer over cijfers hebben: 24 MX heeft tot nu toe alleen al in Europa meer dan 300.000 motorrijders voorzien van Proworks gereedschap en accessoires. En Proworks Schaarliftstandaard 31-82 cm is een van de meest populaire items onder hen. Waarom? Dat is heel eenvoudig: Het is een hoog heffende, veelzijdige en ergonomische standaard, perfect voor alle reparaties in de paddock of de garage. En de hoogwaardige materialen komen samen met een uitstekende prijs, die nog verder daalt tijdens Black Friday Week.

24MX Raven Laarzen

U hoeft geen bank te beroven om een paar fatsoenlijke crosslaarzen te hebben. Raven biedt motorcross laarzen voor elk budget en met een uitstekende kwaliteit van afwerking. Deze 24 MX originele lijn van producten zijn er in verschillende modellen, vormen, maten en kleuren. Zo passen ze bij uw budget en uw crossoutfit! De meest populaire onder de off-road rijders zijn de Raven Commander, Trooper en Champion.

De Black Friday Week bij 24 MX is een online evenement dat het waard is om tijd voor te reserveren! Dus mis het niet, zet de wekkers en bezoek de online winkel om te vinden wat u zoekt tegen de best mogelijke prijs die er is!

Bezoek 24MX