X

ISDE 2023: Je kan vanaf nu registreren

Dit jaar wordt de vermaarde ISDE gereden in Argentinië. Het is de 97ste editie van de International Six Days Enduro. Place to be is San Juan. 

San Juan betekent zon, Zonda staat voor goede wijn en sinds 2014 ook voor de International Six Days of Enduro. Gelegen in de regio Cuyo, de op één na grootste wijnproducent van Argentinië, zal de provincie van 6 tot en met 11 november 2023 opnieuw de oudste FIM-competitie organiseren.

De grote verscheidenheid aan terreinen die worden aangeboden zal de teams uitdagen. Tegelijkertijd zullen de teams de kans hebben om te genieten van de prachtige en majestueuze berglandschappen in San Juan op zonnige dagen en de typische wind die in de regio waait. Natuurlijk zullen het exquise regionale eten en de geweldige wijnen van de regio alle bezoekers die naar de provincie komen, verrukken.

San Juan kijkt ernaar uit om de meer dan 30 naties uit de 5 continenten te verwelkomen die deelnemen aan het evenement Het is voor de vijfde keer dat de ISDE Zuid-Amerika bezoekt en voor de tweede keer Argentinië. Deze week ging de voorinschrijving open voor de FIM International Six Days of Enduro (ISDE) van 2023. Voor deze editie is een nieuw registratiesysteem in vijf stappen ingevoerd om het inschrijven voor het grootste evenement op de mondiale Enduro-kalender te vereenvoudigen. Alle info vindt je terug op deze pagina van de ISDE.