X

Like, Share & WIN kaarten voor de ONK Sidecars/Quads Oldebroek op 10 april!

Op 2e paasdag, maandag 10 april, zijn de zijspannen en quads te gast in Oldebroek! Men kan nu kaarten winnen voor deze wedstrijd op het mooie circuit de Bargen nabij buurtschap ‘t Loo. Alles wat men hiervoor moet doen is dit Facebook bericht van Stichting circuit Oldebroek een like geven en het bericht delen. De winnaars worden aanstaande zaterdag bekend gemaakt!

Op Tweede Paasdag wordt op circuit de Bargen in Oldebroek de openingswedstrijd van het ONK en NK zijspannen en quads verreden tijdens de Van Werven ONK Sidecars.
Pasen en motorsport op ’t Loo in Oldebroek, Voor velen een traditie die generatie op generatie wordt voortgezet. Spanning, spektakel, zand, modder, diepe sporen en hoge sprongen. De weersvoorspellingen lijken gunstig, dus alle ingrediënten zijn aanwezig voor een mooie dag vertier!
Door het wegvallen van de ONK in Varsseveld wordt het seizoen afgetrapt in Oldebroek. Waar de quad rijders nog geen officiële wedstrijd hebben gereden hebben de zijspanteams er al twee WK wedstrijden opzitten. In Spanje en Portugal was het Team Vanluchene die alle manches wist te winnen. Vanluchene en Musset zijn er in Oldebroek niet bij omdat zij de voorkeur geven aan het Frans Kampioenschap. Etienne Bax en Ondrej Cermak kenden een moeilijke seizoenstart, maar zullen alles geven om hun ONK titel te prolongeren. Koen Hermans treedt aan met viervoudig wereldkampioen Ben van den Bogaart. Gaan zij met de grootste beker naar huis?
De in Oldebroek geboren en getogen Gert van Werven kunnen we ook op het favorietenlijstje zetten. Samen met Robbe de Veene pakte hij in Spanje een podiumplaats. In Portugal liepen Justin Keuben en Dion Rietman het podium net mis. Lukt het hen om in Oldebroek wel een beker op te mogen halen? Ruben van Werven rijdt in Oldebroek zijn thuiswedstrijd. De jongeling zal voor eigen publiek optimaal willen scoren. Uit buitenlandse hoek moeten we onder andere Brett Wilkinson-Joe Millard in het oog houden. Ook de Belg Davy Sanders rijdt graag op de Bargen en is van de partij op 2e paasdag!
In de NK klasse gaan meerdere regionale teams van start. Voor alle deelnemers blijft Oldebroek in alle opzichten een bijzondere baan om te mogen rijden.
Wie niks van dit alles wil missen moet om 08:30 uur langs de baan staan wanneer de trainingen beginnen. Rond 11:30 uur zal het starthek voor de eerste keer vallen.