X

Hermans/Van den Boogaart winnen de ONK te Rhenen

Koen Hermans/Ben van den Bogaart hebben met een dubbele heat overwinning de ONK Sidecars te Rhenen weten te winnen. Bax/Cermak gaven goed partij en werden tweede. De broers Leferink gingen als derde mee het dagpodium op.

Willemsen/Van der Wiel en Van Werven/De Veene pakte zij aan zij de kopstart in de eerste heat. Al snel echter was het Hermans die zich vooraan aan de kop bevond. De broertjes Leferink werden knap tweede en hielden stand tegen de aanstormende Bax/Cermak die nogwel Mulders/Van Deutekom de derde plek afhandig maakte. Mulders werd dan dus vierde en Van Werven vijfde. Het tweede duo in de ONK stand op dat moment, Keuben/Rietman, vielen helaas uit met machine pech.

De tweede heat was er de holeshot voor Hermans die gelijk Bax en Keuben achter zich aan kreeg. Bax had even kortstondig de leiding maar al snel stelde Hermans weer orde op zaken en pakte de kop terug. Langzaam maar zeker liep Hermans zo uit op Bax die op zijn beurt weer uitliep op derde man Keuben. Zo kwamen de zijspannen dan ook aan de finish. Leferink werd vierde in de tweede heat en scoorde daarmee genoeg punten om op de laatste trede van het dagpodium te pakken. Wijers/Van der Putten pakte dan de vijfde plek.

Uitslagen ONK Sidecars Rhenen