X

Jeremy Seewer verlengt contract met twee jaar

In Maggiora heeft Jeremy Seewer een nieuw contract getekend met Yamaha. Seewer blijft hierdoor tot eind 2023 op post voor het Yamaha fabrieksteam. De 26-jarige in momenteel bezig aan zijn vierde seizoen in de MXGP. In 2019 en 2020 pakte hij de vice-wereldtitel. Momenteel bezet Seewer de zesde plaats in de tussenstand.

Jeremy Seewer: “Het is super om nog een paar jaar bij Yamaha te blijven. Ik had nooit gedacht dat ik op zo’n korte tijd, sinds 2018, zo’n geweldige relatie zou opbouwen met een merk. Bovendien stapte ik al snel over naar het Yamaha-fabrieksteam waar ik ondertussen al twee jaar zit, en nu is er dan de contractverlenging tot 2023. Het voelt echt goed om een merk als Yamaha achter mij te hebben. Daar ben ik blij om. Ik voel me zo goed in deze omgeving, ik heb de juiste mensen om me heen. Zo kunnen we alles doorstaan, zowel goed als slecht, we kunnen alles aan wat op ons pad komt, en dat geeft me extra vertrouwen.”

Alexandre Kowalski: “We zijn erg blij dat we met Jeremy verder kunnen. Hij heeft al bewezen dat hij een geweldige rijder is die regelmatig meespeelt voor het MXGP-podium. Hij kent het team; hij kent de motor en de hele research en development afdeling. We staan allemaal dicht bij hem en hebben er alle vertrouwen in dat we op weg zijn naar nog meer succes. Dat is spannend voor zowel Yamaha als Jeremy. Na vier seizoenen met Jeremy, merk je meteen dat hij een vertrouwd lid van de Yamaha-familie is. We hebben dezelfde spirit en dezelfde doelen, en we geloven dat we samen verder kunnen werken naar de MXGP-wereldtitel.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Yamaha