X

Reacties op huiszoeking Frits van Eerd

Het nieuws van de FIOD-inval in de privé-woning van Jumbo CEO Frits van Eerd vanmorgen deed al heel wat stof opwaaien. Zowel in Nederland als België is het onderzoek naar witwaspraktijken waarin van Eerd wordt genoemd, dan ook voorpaginanieuws.

Ondertussen komen er ook verschillende reacties vanuit de motorcrosswereld op dit opmerkelijke voorval. De eigenaar van het Nestaan Husqvarna Factory Racing Team, gesponsord door Jumbo, is ook betrokken bij het management van de door Jumbo gesponsorde Jeffrey Herlings en reageerde geschokt op dit nieuws. “Ik viel van mijn stoel van verbazing toen ik het vanochtend las,” liet hij aan het Algemeen Dagblad weten. Lees hier de volledige post.

Ook Bas Vis, woordvoerder van de KNMV, reageerde reeds. Ook bij de KNMV was de verbazing immers alom. De reactie van Vis vind je onderaan dit artikel.

Een belangrijke nuance werd deze middag door Jumbo Supermarkten zelf gemaakt. Het onderzoek richt zich volgens de winkelketen niet op Jumbo zelf maar op Frits van Eerd persoonlijk. Check hier de reactie van Jumbo.

Tekst: Redactie
Foto: KNMV