X

Ken Roczen: Hard work really does pay off!

Met een vierde plaats in de Supercross van San Diego deed Ken Roczen het prima. Er had nog meer kunnen inzitten indien Kickstart Kenny een betere start had gekend in de finalereeks.

Desondanks is de prestatie hoopgevend voor de toekomst. Op Instagram gaf Roczen tekst en uitlag over de race in San Diego.

Ken Roczen: San Diego! Drukke dag op kantoor. We waren de hele dag aan het testen om te kijken wat werkt en wat niet. Ik ben weer erg enthousiast over de inspanningen van @fcsuspension en @hepmotorsports om dichter bij het podium te komen. Het is niet gemakkelijk om uit te zoeken hoe de motor reageert en wat hij nodig heeft op de wedstrijddag, terwijl je maar weinig tijd op het circuit hebt.

Toch hebben we de juiste beslissingen genomen toen het erop aankwam en dat is het enige dat telt. Het was niet de start waar we op hoopten, maar ik voelde me geweldig op de motor en op de baan en werkte me op naar de vierde plaats met een geweldig gevecht om de derde plaats tijdens de hele race. Ik voel me sterk en ben klaar om door te gaan met het verbeteren van mijn prestaties en  de motor. Hard werken loont echt! Tot ziens op A2!